O nama

Naša kompanija „Trilll d.o.o.“ osnovana je 2012. godine kao porodičan posao. Od samog osnivanja naša misija je bila da pre svega omogućimo pušačima zdraviji i mnogo povoljniji način konzumiranja duvana, sa osnovnim ciljem da jednoga dana i poptpuno prestanu da puše.

Naši kupci za nas često kažu da im čuvamo zdravlje i štedimo novac.

Sa sedišem u Novom Sadu, na Somborskom bulevaru br. 14 za kratko vreme razvili smo se u ozbiljnu kompaniju koja ima veliki broj saradnika i svakodnevne zadovoljne kupce.

Imperativ našeg poslovanja je brzina, solventnost, snabdevenost svim proizvodima i količinama, ali i fleksibilnost i visok nivo profesionalnog odnosa prema našim kupcima.

Svojim kupcima do sada najpoznatiji smo kao :

  • Ekskluzivni uvoznici brenda „Korona“ za Srbiju i sve balkanske zemlje van EU – prazne cigarete i propratni materijal (punilice za duvan i tabakere)
  • Ekskluzivni uvoznici i distributeri za Srbiju, brenda Filter muštikla „Super82“.
  • Uvoznici i distributeri za Srbiju za „Nescafe classic“, pakovanje od 2 gr x 100, namenjeno za HO.RE.CA objekte

Najveći deo poslovanja usmeren je na saradnju sa kompanijom „Telmax“  iz Poljske, koja je proizvođač „Korona“ praznih filter tuba za cigarete.

Razvoju naše kompanije doprinela je prava odluka o potpisivanju ekskluzivnog ugovora sa Korona proizvodima koji su postali sinonim za kvalitetne šuplje cigarete i svojim vrhunskim kvalitetom i povoljnom cenom zadobila poverenje velikog broja potrošača.

Njihovi filteri za cigarete su u saradnji sa našim distributerom, postali lako dostupni kroz razgranatu maloprodajnu mrežu širom zemlje.

Da bismo našim vernim potrošačima omogućili da na odgovoran i zdraviji način uživaju u svojoj duvanskoj strasti, proširili smo naš prodajni asortiman jedinstvenim proizvodom – flilter muštikla „Super82“.

Briga o našim potrošačima i njihovo zadovoljstvo, osnovni su principi poslovanja naše kompanije „Trilll„.

Mnogi restorani i hoteli koriste „Nescafe classic„. Kvalitet kafe je u skladu sa standardima zapadnoevropskih zemalja, što ovo pakovanje od 2 grama renomiranog brenda čini jedinstvenim na tržištu.

Prostran magacinski prostor u Novom Sadu, veliki lager omogućavaju nam da na sve zahteve klijenata odgovorimo u veoma kratkom roku.

Trudimo se da svake godine unapređujemo naše poslovanje, a sve u cilju zadovoljstva naših klijenata.

Planovi za budućnost su proširenje broja redovnih kupaca, ali i aktivacija web prodavnice, kao i sveopšta prisutnost na društvenim mrežama, kako bi što više pušača i konzumenata kafe saznalo za naše proizvode uz odrgovorne kampanje za zdravije konzumiranje duvana.